Bröllopsdj

Letar du efter en DJ till er bröllopsfest?

Discojeppe! - Kalmars mest rutinerade DJ

Då har du kommit helt rätt! Jag har spelat på massor av bröllop i de flesta festlokaler omkring Karlskrona, Kalmar och Växjö. Jag anser att varje bröllop är unikt, och därför lägger jag mycket tid på att se till att det blir precis så som ni vill ha det! Har ni speciella önskemål och idéer till ert bröllop? Inga problem, jag har spelat på allt från utomhusbröllop till slottsbröllop.

Förberedelser innan bröllopet!

Planering!

Innan bröllopet så går vi igenom kvällen. Hur ser ert schema ut? Vi diskuterar självklart vilken musik ni önskar under kvällen och om ni vill skicka en lista med förslag på låtar ni tycker om går det självklart bra. Vi går även igenom praktiska detaljer så som till exempel vart dj´n ska vara placerad i lokalen under kvällen, ska ni dansa bröllopsdans? Vill ni dansa innan eller efter tårtan serveras eller kanske direkt när ni anländer till festlokalen eller vill ni att det sker senare på kvällen? Allt sådant pratar vi igenom så att jag har full koll på vad som ska hända under kvällen! Vill ni boka ett personligt möte med mig och prata igenom kvällen är det självklart inga problem. Jag brukar även stämma av när det närmar sig, för att se till att alla detaljer är klara och att allt känns b

Under bröllopsfesten!

Fingertopskänsla!

Rätt musik vid rätt tillfälle är viktigt och ett fyllt dansgolv är mitt mål! Spridda åldrar är vanligt vid bröllop och därför är fingertoppskänsla viktigt när de gäller musiken. Alla bröllop och bröllopsfester är unika och alla vill inte ha samma sak. Några vill ha fullt ös på dansgolvet hela kvällen, medan andra vill ha det lugnare eller ett varierat tempo under kvällen. Vi pratar igenom allt sådant innan festen. sedan är det ju absolut inga problem att under kvällen komma på idéer jag är som sagt väldigt flexibel.