Discojeppe

Kalmars mest rutinerade DJ

Bakgrund

Jag har spelat som DJ över hela Sverige sedan 1985 därför har jag lång erfarenhet och kan med säker hand ratta ett partygolv!

Min historia

Jag har snurrat skivor sedan 1985 och har sedan starten synts och spelat på allt från de bästa och största nattklubbarna i Sverige till stora företags kick-off, festivaler och events. Jag har även haft en egen radioshow på Radio Match samt varit konferencier på stora tillställningar. Förutom otaliga framträdanden även turnerat med Rix FM Festival som uppvämningsakt!
Dj Jeppe Rock
Från att ha startat med skoldisco i Bromölla numera cementerats som en av Sveriges kändaste och mest kompetenta Party DJs. Jag blandar klassiker med det allra senaste vilket gör att dansgolven snabbt fylls. Kort sagt en professionell discjockey med både bredd, erfarenhet och kunskap som alltid sätter kunden och gästen i centrum och välkomnar önskemål och förfrågningar innan och under kvällen.
12
Års erfarenhet som DJ
1000
timmar i DJ båset
1 +
spelningar/år

Tre av mina tjänster

Musikquiz

Jag kör musikquiz veckovis på fasta ställen sedan 2008. För närvarande Olearys. Växjö onsdagar och Kalmar på Torsdagar. Du kan också beställa ett quiz till din privata fest. Bara hör av dig.

Bröllop

När jag spelar som dj på ett bröllop så är allt fokus på stämningen. Det krävs känsla, engagemang och lyhördhet. Jag har den rutinen och vet hur man får stämning och rätt känsla i lokalen.

Events

Jag skräddarsyr events och kick-offer. Behöver ni bara Dj eller ljud, ljus, trubadur, liveband, coverband eller magiker? Jag har ett brett kontaktnät och kan hjälpa er med i stort sett allt inom nöje.

Varför skall ni boka Discojeppe?

Discojeppe på Instagram!