seven

Discojeppe

Vem är Discojeppe?

Namn: Dj Jeppe/Discojeppe
Uppväxt: Bromölla
Utgår från: Kalmar
Antal klubbar: 300+
Timmar i båset: 30 000+

Jag är en av Kalmars och Ölands mest rutinerade discjockey och har varit en del av den svenska DJ-scenen sedan 1985. En passionerad professionell DJ med egen ljudanläggning och snyggt ljus-system i toppklass som gör att du och dina gäster både ser och känner feststämningen.

Oavsett evenemang är du välkommen att kontakta mig. Jag är flitigt anlitad vid större företagsevenemang och privata tillställningar som Bröllop och andra fester. Ni kan vara säkra på att ni får en förstklassig och professionell dj.

Varför välja Discojeppe?

💡 Erfarenhet: Med otaliga framträdanden bakom mig, kan du lita på min kompetens och professionalism.

🎶 Mångsidighet: Oavsett om du föredrar pop, rock, EDM eller något däremellan, har jag en omfattande musiksamling för att tillfredsställa alla smaker.

🎤 Engagemang: Jag älskar att interagera med publiken och skapa en oförglömlig atmosfär varje gång.

🤝 Anpassningsbarhet: Varje evenemang är unikt, och jag arbetar nära dig för att säkerställa att musiken är helt anpassad efter dina önskemål.

Låt oss tillsammans skapa magiska ögonblick och minnen som kommer att vara med er för evigt. Kontakta mig för att boka mig som din DJ på nästa evenemang!

Kom ihåg: Det är inte bara musik, det är en upplevelse.

En Fantastisk Musikresa Sedan 1985

Med passion för underhållningsbranschen har jag etablerat mig som en dj som de flesta känner till. Med en karriär sedan 1985 har jag varit en kraft att räkna med och har levererat minnesvärda musikupplevelser för både små intima evenemang och storskaliga fester på scener runt om i Sverige och utomlands.

 

Min Musikaliska Resa:

Från de pulserande nätterna på 80-talet till dagens moderna evenemang, har jag skapat magi på dansgolv och festlokaler från norr till söder. Från att vara på plats på Sveriges mest ikoniska nattklubbar till att bli den självklara valet för stora bokningsbolag som Nöjesteamet, Disco Co och Jock D Nation.

 

Varför skall du boka Discojeppe:

Erfarenhet som Räknas:
Med 40 år som DJ har jag varit en del av en musikalisk resa som få kan matcha. Erfarenheten präglar varje mix och varje framträdande.

 

Allsidig Repertoar:
Från Retroklassiker till de senaste hitsen, Jag har en bred musikalisk palett och anpassar mig efter varje unikt tillfälle.

 

Professionellt Samarbete:
Jag har även etablerat långvariga relationer med de största bokningsbolagen i Sverige genom att erbjuda pålitlig och professionell service, oavsett evenemangets storlek eller karaktär.

 

Magin av Musik:
Med en djupt förståelse för musikens kraft skapar jag en atmosfär som går bortom det förväntade och gör varje evenemang oförglömligt.

 

Inspirerande Publikrespons:
Jag har konsekvent mottagit positiv feedback från nöjda kunder och en engagerad publik. Varje framträdande är en chans att skapa minnen för livet.

 

Boka Discojeppe för Ditt Nästa Evenemang:

Oavsett om det är en företagsfest, bröllop eller en stor festival, är jag redo att leverera en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. Kontakta mig för att boka en DJ som har varit en viktig del av Sveriges musikscen ända sedan 1985.

Kontakta mig!

Exempel på ställen som jag har spelat på:

  • Sommar Strand – Borgholm
  • Tylösand – Halmstad
  • Snäck – Visby
  • Stöten – Sälen
  • Diplomat – Åre
  • Jäger – Karlstad
  • Le Cardinal – Helsingborg
  • Pepes Bodega – Båstad
  • Stena Line (Oslo-Fredrikhavn)