seven

Hur går en bokning till

Inför Bröllopet!

Här kommer info om hur jag brukar göra för att planera bröllop.

Kontakt

Skicka en förfrågan till mig genom kontaktformuläret. Se till att datum och plats för festen är med. Det är också bra att veta storlek på festen för att veta vilken teknik som behövs. Även om jag är bokad vid det datumet så har jag ett stort kontaktnät, vilket gör att jag oftast kan hjälpa er. Jag har även möjlighet att hjälpa er med sångare, trubadurer, pianister, saxfonister, liveband och så vidare.

Kontakta mig!

Bröllopsmöte!

Efter att vi kommit överens så är det viktigt att träffas IRL eller digitalt. Bara för att få gå igenom festen. Jag har såklart färdiga frågor inför ett sådant möte. Här kommer min erfarenhet in med råd på vad som funkar på ett bröllop. Till exempel att inte köra presentöppning under kvällen och att dansgolvet helst ligger nära bordet så att jag kan läsa av gästerna. vi pratar om önskelåtar och vilka låtar som är partyboosters och vilka som är partykillers. Skall festen stänga när det är 3 gäster kvar? När serverar vi nattmaten? Ni kommer även efter det att få en länk till ett formulär som skall fyllas i. Detta formulär innehåller allt från kontaktinfo, tider, klädsel till er musik, gemensamma, Var för sig och förbjuden musik.

Kontakta mig!

Bröllopet!

När vi är framme vid festveckan så är jag anträffbar 24/7 för råd och stöttning med teknik och musik. Jag sätter upp all teknik innan gäster anländer och är på plats vid avtalad tid. När mitt jobb är igång så har jag full fokus på dansande och sittande gäster. Här gäller det att hela tiden ligga steget före. Jag vet vilken musik som attraherar alla åldersgrupper och om en låt inte fungerar, snabbt in med en ny. Det är fördelen för mig som dj att jag kan byta inriktining snyggt och snabbt.

Kontakta mig!