seven

Bröllops DJ

Letar du efter en DJ till er bröllopsfest?

Då har du kommit helt rätt! Jag har spelat på massor av bröllop i de flesta festlokaler omkring Kalmar och Öland. Jag anser att varje bröllop är unikt, och därför lägger jag mycket tid på att se till att det blir precis så som ni vill ha det! Har ni speciella önskemål och idéer till ert bröllop? Inga problem, jag har spelat på allt från utomhusbröllop till slottsbröllop.

Bröllopet är en stor viktig händelse och något ni kommer minnas för resten av era liv. Det är ofta stor variation i ålder bland gästerna, vilket ställer extra krav på discjockeyn ni anlitar. Djn måste vara lyhörd och kunna läsa av dansgolvet.

Jag har lång erfarenhet och har spelat på flera Bröllop varje år sedan tidigt 90-tal. Utifrån era önskemål ser jag till att skapa den dag och kväll som ni alltid drömt om ända fram till sista gästen dansat ut ur festlokalen! Involvera mig redan nu i planeringen så att ni får den kvällen som ni önskar.
Anlitar ni Discojeppe till er fest så får ni troligen kalmar och ölands bästa bröllops DJ med komplett förstklassigt ljud och ljus samt den musik ni och era gäster önskar.

Jag har tagit fram två st paket där jag alltid kopplar upp anläggningen innan gästerna anländer och monterar ner den på natten. Det ingår även upp till 4 timmars spelning i priset och det finns även möjlighet att förlänga sluttiden på natten om så önskas. Det som även ingår är ju såklart min rutin, fingertoppskänsla och engagemang. Jag har även ett stort kontaktnät med andra djs, musiker, trubadurer, magiker, liveband, saxofonister om sådant önskar så går det alltid att skräddarsy ett paket efter era önskemål. En KONTAKT med mig kostar inget!

 

Standardpaket!

Guld!

Jag är på plats i god tid innan dansen börjar för att känna av stämningen sen kör jag som Dj från Bröllopsdans till festen tar slut fram på småtimmarna. Det ingår självklart ett proffsigt och anpassat Ljud och Ljus system med trådlös mikrofon för bröllopstal.

 

Pris från 8000:- inkl moms

Boka Discojeppe!

Extra allt!

De luxe paketet

Jag är på plats hela dagen och hjälper till med teknik, fixar mingelmusik till bubbel vid ankomst till festlokalen, sköter all teknik under middagen (och jinglar till talare om det önskas) och blir en stark support till toastmastern. Dessutom Dj från bröllopsdans till dess att festen är slut framåt småtimmarna. Det ingår självklart ett proffsigt och anpassat Ljud och Ljus system med trådlös mikrofon för bröllopstal.

 

Pris från 13 000:- inkl moms

Boka Discojeppe!