seven

Bröllops DJ

Letar du efter en DJ till er bröllopsfest?

Då har du kommit helt rätt! Jag har spelat på massor av bröllop i de flesta festlokaler omkring Kalmar och Öland. Jag anser att varje bröllop är unikt, och därför lägger jag mycket tid på att se till att det blir precis så som ni vill ha det! Har ni speciella önskemål och idéer till ert bröllop? Inga problem, jag har spelat på allt från utomhusbröllop till slottsbröllop.

Bröllopet är en stor viktig händelse och något ni kommer minnas för resten av era liv. Det är ofta stor variation i ålder bland gästerna, vilket ställer extra krav på discjockeyn ni anlitar. Djn måste vara lyhörd och kunna läsa av dansgolvet.

På er stora dag förtjänar ni en musikalisk upplevelse som är lika unik som er kärlekshistoria. Med stor erfarenhet som bröllopsdj har jag haft äran att förgylla bröllopsfester med magiska ögonblick och minnesvärda toner. Utifrån era önskemål ser jag till att skapa den kväll som ni alltid drömt om ända fram till sista gästen dansat ut ur festlokalen! Jag är en av Kalmar och Ölands bästa bröllops DJ med komplett förstklassigt ljud och ljus samt den musik ni och era gäster önskar.

En KONTAKT med mig kostar inget!

 

Kontakt!

Skicka en förfrågan till mig genom kontaktformuläret, skulle jag vara bokad vid det datumet så har jag ett stort kontaktnät, vilket gör att jag oftast kan hjälpa er med en annan Dj.

Kontaktformulär!

Bröllopsmöte!

Vill ni så tar jag gärna ett Bröllopsmöte så att vi får träffas och gå igenom festen. Här kommer min erfarenhet in med råd på vad som funkar på ett bröllop, vi pratar om musiken och jag delar med mig av mina erfarenheter och vad jag tycker ni skall tänka på.

Efter bokning kommer ni även att få en länk till ett formulär som skall fyllas i. Detta formulär innehåller allt från kontaktinfo, tider och musik.

Kontaktformulär!

Bröllopet!

När vi är framme vid festveckan så är jag anträffbar för råd och stöttning med teknik och musik!

Kontaktformulär!