seven

Bröllopspaket

Vilka olika bröllopspaket finns det?

Jag har tagit fram tre stycken standardpaket. I alla paketen ingår det alltid ett anpassat Ljud och Ljus system med trådlös mikrofon för bröllopstal. Jag kopplar alltid upp anläggningen innan gästerna anländer och monterar ner den på natten. Det ingår även upp till 4 timmars spelning i priset och det finns även möjlighet att förlänga sluttiden på natten om så önskas. Det som även ingår är ju såklart min rutin, fingertoppskänsla och engagemang. Jag har även ett stort kontaktnät med andra musiker, trubadurer, magiker, liveband, saxofonister om sådant önskar så går det alltid att skräddarsy ett paket efter era önskemål. Vill ni ha aktivitet för barnen i ett närliggande rum som till exempel karaoke eller egen barn Disco så kan jag hjälpa er med det. En KONTAKT med mig kostar inget!

Bronspaketet

"Standard"

Jag kommer till festen i god tid och spelar från bröllopsdansen till festen är slut framåt småtimmarna.

Kontakta mig

Silverpaketet

"Det lilla extra"

Jag är på plats från det att gästerna anländer till festlokalen fixar mingelmusik till fördrink, sköter teknik och musik under middagen och såklart Dj från Bröllopsdans till festen tar slut på småtimmarna.

Kontakta mig

Guldpaketet!

"De Luxe"

Jag är på plats hela dagen hjälper till med teknik i kyrkan, fixar mingelmusik till bubbel vid ankomst till festlokalen, sköter all teknik under middagen. Viss del av underhållning om så önskas och support till toastmaster. Dessutom Dj från bröllopsdans till dess att festen är slut framåt småtimmarna.

Kontakta mig