seven

Bröllopspaket

Vilka olika bröllopspaket finns det?

Jag har tagit fram två st paket. I bägge paketen ingår det alltid ett proffsigt och anpassat Ljud och Ljus system med trådlös mikrofon för bröllopstal. Jag kopplar alltid upp anläggningen innan gästerna anländer och monterar ner den på natten. Det ingår även upp till 4 timmars spelning i priset och det finns även möjlighet att förlänga sluttiden på natten om så önskas. Det som även ingår är ju såklart min rutin, fingertoppskänsla och engagemang. Jag har även ett stort kontaktnät med andra djs, musiker, trubadurer, magiker, liveband, saxofonister om sådant önskar så går det alltid att skräddarsy ett paket efter era önskemål. En KONTAKT med mig kostar inget!

Deluxe

"Extra allt"

Jag är på plats hela dagen hjälper till med teknik, fixar mingelmusik till bubbel vid ankomst till festlokalen, sköter all teknik under middagen (och jinglar till talare om det önskas) Viss del av underhållning om så önskas och support till toastmaster. Dessutom Dj från bröllopsdans till dess att festen är slut framåt småtimmarna.

Kontakta mig

Guld!

"Party"

Jag är på plats i god tid innan dansen börjar för att känna av stämningen sen kör jag som Dj från Bröllopsdans till festen tar slut fram på småtimmarna.

Kontakta mig